Երեքշաբթի, 21 Օգս 18, 22:43

Ձեր առջև դրված է ընտրություն կատարելու կարևորագույն խնդիրը՝ կամ դուք որոշում կընդունեք խաղալ ձեր հաջողության սիմֆոնիան, որում դուք դիրիժորը կլինեք, կամ էլ դուք կնախընտրեք ձեր հետ գերեզման տանել ձեր երաժշտությունը, որը փաստորեն գոյություն ունի ձեր հոգում, բայց որն այդպես էլ կմնա չխաղացված և որը ոչ ոք էլ չի լսի: Քոլին Թյորներ

[ Նոր գրառումներ · Մասնակիցներ · Ֆորումի կանոններ · Որոնում · RSS ]
  • Էջ 1-րդ 1-ից
  • 1
Ֆորում » Հետաքրքիր է » Խոհանոց » Աղանդերներ (Բաղադրատոմսեր, ռեցեպտներ)
Աղանդերներ
ADMIN-SԱմսաթիվ: Հինգշաբթի, 13 Սեպ 12, 20:49 | Հաղորդագրություն # 1
Գեներալիսիմուս
Խումբ: Օգտվողներ

Գրառումներ: 85
Նվերներ: 6
Վարկանիշ: 1

օֆլայն
ԿՈՆՖԵՏՆԵՐ "ԿԱՐՏՈՖԻԼ"


Բաղադրությունը
1 բաժակ տաք կաթ, 4 թեյի գդալ կակաո, 1 բաժակ շաքարավազ, 300 գ վանիլային չորահաց, 200 գ կարագ:

Պատրաստման եղանակը
Շաքարավազը խառնել կակաոյի հետ, լցնել տաք կաթը և եփել, մինչև շաքարավազը լուծվի: Չորահացը առանձին անցկացնել մսաղացով: Այն ավելացնել կաթնային զանգվածի վրա և լավ խառնել: Խմորը բաժանել գնդիկների, ամեն մեկը ընկղմել մանրացված ընկույզի և շաքարի փոշու խառնուրդի մեջ, հետո դնել սառը տեղ:

ԿՈՆՖԵՏՆԵՐ "ՌԱՖԱԵԼՈ"


Բաղադրությունը
200 գ անյուղ կաթնաշոռ, 200 գ կոկոսի քերուկ, 150գ շաքարավազ, նուշ:

Պատրաստման եղանակը
Կաթնաշոռը խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել կոկոսի քերուկը: Լավ խառնել և գդալի օգնությամբ ընկույզի մեծության գնդիկներ պատրաստել: Գնդիկի մեջտեղում մաքրած նուշ դնել, հետո գնդիկները գլորել կոկոսի քերուկի վրայով: 1 ժամ դնել սառնարան:
Կցված նյութեր: 6428911.jpg(3.2 Kb) · 4691981.jpg(3.3 Kb)


ArmEco.am - Կայք տնտեսագետ ուսանողների համար և ոչ միայն...




 
wingedԱմսաթիվ: Հինգշաբթի, 13 Սեպ 12, 22:59 | Հաղորդագրություն # 2
Շարքային
Խումբ: Օգտվողներ

Գրառումներ: 3
Նվերներ: 4
Վարկանիշ: 0

օֆլայն
ԿՈՆՖԵՏՆԵՐ "ԿԱՐՏՈՖԻԼ"
Очень вкусное печенье. Одно из моих любимых. applause


Հաղորդագրությունը խմբագրել է winged - Հինգշաբթի, 13 Սեպ 12, 22:59





 
ArmEcoԱմսաթիվ: Շաբաթ, 08 Դեկ 12, 14:42 | Հաղորդագրություն # 3
Գեներալիսիմուս
Խումբ: Օգտվողներ

Գրառումներ: 116
Նվերներ: 7
Վարկանիշ: 2

օֆլայն
ՍԱՌԵՑՎԱԾ ՀԱՏԱՊՏՈՒՂՆԵՐՈՎ ԱՂԱՆԴԵՐ


Բաղադրությունը
500 գ սառեցված հատապտուղների հառնուրդ՝ըստ ճաշակի, 500գ բնական յոգուրտ կամ ոչ թթու թթվասեր, 3 ճաշի գդալ շաքարի փոշի (4 բաժնի համար):

Պատրաստման եղանակը
Հատապտուղները որոշ ժամանակ թողնել սենյակային ջերմաստիճանում: Խառնել յոգուրտը, շաքարի փոշին և հատապտուղները և ամենը երկար ժամանակ հարել՝ մինչև համասեռ զանգվածի ստացումը, հետո սառեցնել սառցարանում՝ 5 ժամ կամ ամբողջ գիշեր: Մատուցել ապակե գավաթներով՝ թխվածքի հետ, գավաթների հետ դնել պաղպաղակի կլոր գդալներ:

----------------------------------------

ՀԱՐԲԱԾ ՏԱՆՁԵՐ


Բաղադրությունը
4 հասած թարմ տանձ՝ պոչերով, 1 նարինջ՝ կեղևը մաքրած և 2 ճաշի գդալ նարնջի հյութ, 500 մլ բուրգունդական գինի, 1/2 գդալ դարչին, մեխակ (4 հատիկ), վանիլային պաղպաղակ (4 բաժնի համար):

Պատրաստման եղանակը
Մաքրել տանձերի կեղևները՝ թողնելով պոչերը: Հիմքի մոտ մի փոքր կտրել, որպեսզի տանձը ուղղահայաց կանգնի և չընկնի: Մեծ կաթսայում խառնել բոլոր բաղադրիչները (բացի տանձերից): Թույլ կրակի վրա տաքացնել, որպեսզի շաքարավազը հալվի, և ավելացնել տանձերը: Հասցնել եռման ջերմաստիճանի և փակել կաթսայի բերանը: Հետո կրակը թուլացնել և տանձերը կաթսայում եփել ևս 15-20 րոպե, մինչև որ փափկեն, ինչը կարելի է որոշել դանակի օգնությամբ: Մատուցել կարելի է սառը կամ տաք, ոչ մեծ քանակությամբ օշարակի հետ, որում նրանք եփվել են և վանիլային պաղպաղակի գնդիկների հետ:

----------------------------------------

ՆԱՐՆՋԱՅԻՆ ԱՂԱՆԴ


Բաղադրությունը
2 մեծ նարինջ, 1 կարմիր քաղցր սոխ, մի բուռ սև ձիթապտուղ՝ կորիզահանված, մի բուռ կտրտած մաղադանոս, 1 փոքրիկ թարմ պեպերոնչինո (Չիլիի կծու պղպեղ), ձիթապտղի ձեթ, աղ, կիտրոնի հյութ:

Պատրաստման եղանակը
Նարինջների կեղևը և թաղանթները մաքրել՝ բլթակները կտրելով սուր դանակով: Սոխը կտրտել բարակ կիսաշրջանների: Անհրաժեշտության դեպքում 30 րոպե թրջել կիտրոնի հյութի մեջ՝ կծվությունը անցկացնելու համար: Ձիթապտուղները կտրտել շրջանակներով: Պեպերոնչինոն մանր կտրտել: Պատրաստել դոնդողը՝ խառնելով 1/2 կիտրոնի հյութը, 3-4 ճաշի գդալ ձեթ և մի պտղունց աղ: Նարնջի բլթակները դասավորել ափսեի վրա, վրայից ցանել սոխը և ձիթապտուղը, մաղադանոս և պեպերոնչինո, ապա լցնել դոնդողը:
Կցված նյութեր: 8574749.jpg(3.1 Kb) · 9418871.jpg(2.5 Kb) · 7273180.jpg(3.1 Kb)





 
Ֆորում » Հետաքրքիր է » Խոհանոց » Աղանդերներ (Բաղադրատոմսեր, ռեցեպտներ)
  • Էջ 1-րդ 1-ից
  • 1
Որոնել:

ՆՈՐ ԳՐԱՌՈւՄՆԵՐ ԹԵԺ ԹԵՄԱՆԵՐ ՆՈՐ ՕԳՏՎՈՂՆԵՐ
Փնտրում եմ ռեֆերատ, կուրսային և ... (28)
Թափուր աշխատատեղեր (Հղումներ դեպ... (8)
մրցունակության բարձրացման հիմնախ... (0)
մրցունակության բարձրացման հիմնախ... (0)
Էլեկտրոնային փողերի փոխանակում (1)
Հետաքրքիր տեղեկատվություն (41)
Անեկտոդներ, հումոր - Юмор - Humour (39)
Փնտրում եմ ռեֆերատ, կուրսային և այլ աշխատանքներ (28)
Այլ թեմաներ - Աֆորիզմներ (26)
Սեր ու սիրահարվածություն (21)
Aaita [Anahit muradyan]
ynkerKocharyan [Kocharyan]
MARIAM1967 [Մարիամ Դանիելյան Մարտինի]
armen12 [Armen Armenakyan]
lilitch [Lilit]