Շաբաթ, 21 Դեկ 24, 20:03

Ձեր առջև դրված է ընտրություն կատարելու կարևորագույն խնդիրը՝ կամ դուք որոշում կընդունեք խաղալ ձեր հաջողության սիմֆոնիան, որում դուք դիրիժորը կլինեք, կամ էլ դուք կնախընտրեք ձեր հետ գերեզման տանել ձեր երաժշտությունը, որը փաստորեն գոյություն ունի ձեր հոգում, բայց որն այդպես էլ կմնա չխաղացված և որը ոչ ոք էլ չի լսի: Քոլին Թյորներ

[ Նոր գրառումներ · Մասնակիցներ · Ֆորումի կանոններ · Որոնում · RSS ]
  • Էջ 1-րդ 1-ից
  • 1
Կոկտեյլներ
armeco-87Ամսաթիվ: Երկուշաբթի, 25 Հուն 12, 17:37 | Հաղորդագրություն # 1
Գեներալիսիմուս
Խումբ: Օգտվողներ

Գրառումներ: 60
Նվերներ: 4
Վարկանիշ: 0

օֆլայն
ԱԼԿԱՀՈԼԱՅԻՆ ԿՈԿՏԵՅԼ "ԺԱՆԳՈՏ ՄԵԽ"

Բաղադրությունը
1 բաժնի համար
60 մլ շոտլանդական վիսկի, 40 մլ լիկյոր, ծակծկած սառույց:

Պատրաստման եղանակը
Սառույցով բաժակի մեջ լցնել լիկյորը, ապա՝ վիսկին: Զարդարել կիտրոնի կամ լայմայի շերտով:
Կցված նյութեր: 2723948.jpg (4.1 Kb)


Patience is the key element to success. Bill Gates




 
armeco-87Ամսաթիվ: Երկուշաբթի, 25 Հուն 12, 17:38 | Հաղորդագրություն # 2
Գեներալիսիմուս
Խումբ: Օգտվողներ

Գրառումներ: 60
Նվերներ: 4
Վարկանիշ: 0

օֆլայն
ԱԼԿԱՀՈԼԱՅԻՆ ԿՈԿՏԵՅԼ "ԶՈՄԲԻ"

Բաղադրությունը
1 բաժնի համար
30 մլ սպիտակ ռոմ, 30 մլ դարչնագույն ռոմ, 20 մլ թունդ (73%) ռոմ, 20 մլ ծիրանի կոնյակ, 60 մլ անանասի հյութ, 20 մլ նարնջի հյութ, 20 մլ կանաչ կիտրոնի՝ լայմայի հյութ, կիտրոն, սառույց:

Պատրաստման եղանակը
Շեյկերի մեջ լցնել բոլոր բաղադրիչները (բացի կիտրոնից) և լավ թափահարել սառույցի հետ: Հետո սառեցնել ծակծկած սառույցով բաժակի մեջ: Կիտրոնի մեկ քառորդը քամել ըմպելիքի վրա և գցել բաժակի մեջ: Կարելի է զարդարել երկու հատ բալով և նարնջի մեկ շրջանակով: Մատուցել ձողիկի հետ միասին:
Կցված նյութեր: 6521068.jpg (4.0 Kb)


Patience is the key element to success. Bill Gates




 
armeco-87Ամսաթիվ: Երկուշաբթի, 25 Հուն 12, 17:41 | Հաղորդագրություն # 3
Գեներալիսիմուս
Խումբ: Օգտվողներ

Գրառումներ: 60
Նվերներ: 4
Վարկանիշ: 0

օֆլայն
"ԵԼԱԿՈՎ ԿՈԿՏԵՅԼ"
Իրական հաճույք հունիս և հուլիս ամիսներին, երբ հասնում է ելակը: Թարմացնող ըմպելիք:

Բաղադրությունը
1 բաժնի համար
3-4 հասած ելակ, 3 ճաշի գդալ սառույցի մանրացրած կտորներ, 30 մլ թարմ լմոնի հյութ, 20 մլ ելակի սիրոպ, 50 մլ թեքիլա, 1 պտղունց աղ, թարմ աղացած սև պղպեղ:

Անհրաժեշտ է նաև
Հարիչ կոկտեյլի բոկալ` նախապես սառեցրած:

Պատրաստման եղանակը
Ելակը լվանալ, չորացնել և, ըստ ցանկության, հատապտղի կեսը առանձնացնել` զարդարելու համար: Մնացած հատապտուղների պտղակոթերը հեռացնել: Ելակը, մանրացրած սառույցը, լիմոնի հյութը, ելակի սիրոպը, թեքիլան, աղը և պղպեղը խառնել և հարիչով լավ հարել 6-8 վայրկյան` մինչև ստացվի համասեռ զանգված: Այն լցնել նախապես սառեցրած բոկալի մեջ: Ելակի կեսը կտրել և ամրացնել բոկալի եզրին: Ըմպելիքը մատուցել անմիջապես` ըմպելու համար նախատեսված ձողիկով:
Կցված նյութեր: 9146087.jpg (4.2 Kb)


Patience is the key element to success. Bill Gates




 
ArmEcoԱմսաթիվ: Շաբաթ, 08 Դեկ 12, 14:49 | Հաղորդագրություն # 4
Գեներալիսիմուս
Խումբ: Ադմինիստրատոր

Գրառումներ: 116
Նվերներ: 7
Վարկանիշ: 2

օֆլայն
ԿՈԿՏԵՅԼ "ԴԵՂԻՆ ԹՌՉՈՒՆ"
"Կակաո" լիկյորի համը այս ըմպելիքին տալիս է մրգային թարմություն: Թարմացնող ըմպելիք:
Բաղադրությունը
1 բաժնի համար
8 խորարնարդաձև սառույց, 30 մլ կոնյակ կամ բրենդի, 10 մլ "Կակաո" սպիտակ լիկյոր, 60 մլ նարինջի հյութ, 60 մլ մարակույի հյութ, 10 մլ մանգոյի սիրոպ, մի քիչ սառույցի մանրացրած կտորներ:

Անհրաժեշտ է նաև
Շեյկեր կոկտեյլի բոկալ փոքրիկ մաղ ըմպելու համար նախատեսված ձողիկ:

Պատրաստման եղանակը
Շեյկերի վերևի մասը լցնել խորանարդաձև սառույցները: Ավելացնել կոնյակը կամ բրենդին, ՙԿակաո՚-ի լիկյորը, հյութերը և մանգոյի սիրոպը: Շեյկերը փակել և լավ թափահարել մոտ 8 վայրկյան: Բոկալի 1/3-ը լցնել սառույցի փոքր կտորները, շեյկերի պարունակությունը` քամելով այն փոքրիկ քամիչով: Ըմպելիքը զարդարել աստղիկով և մատուցել ըմպելու համար նախատեսված ձողիկով: Օգտագործեք միայն բարձրորակ ոգելից խմիչքներ և հյութեր: Նարինջի էժան հյութը, օրինակ, կարող է ոչ միայն էապես փոխել, այլև փչացնել կոկտեյլի համը: Պետք է ուշադրություն դարձնել նաև լիկյորի, կոնյակի կամ բրենդիի որակին:

--------------------------------------

ԱԼԿԱՀՈԼԱՅԻՆ ԿՈԿՏԵՅԼ "ԿԱՐՈՒՍԵԼ"

Բաղադրությունը
1 բաժնի համար
Կամայական քանակներով օղի, լիկյոր, վերմուտ (գինի), շամպայն, սառույց:

Պատրաստման եղանակը
Օղին, լիկյորը և վերմուտը լցնել սառեցված բաժակների մեջ: Ավելացնել սառույցը: Խառնուրդը խառնել կոկտեյլային ձողիկով (կամ գդալով): Խառնուրդը լցնել մարտինիի բաժակների մեջ, զարդարել նարնջի շերտով և ընդհանուր ծավալի 1/3-ի չափով լցնել շամպայն:
Կցված նյութեր: 4400595.jpg (4.3 Kb) · 3770706.jpg (3.1 Kb)





 
  • Էջ 1-րդ 1-ից
  • 1
Որոնել: