|
|
|
Աղցաններ
| |
armeco-87 | Ամսաթիվ: Երկուշաբթի, 25 Հուն 12, 17:31 | Հաղորդագրություն # 1 |
Գեներալիսիմուս
Խումբ: Օգտվողներ
Գրառումներ: 60
Նվերներ: 4
Վարկանիշ: 0
օֆլայն
| ԱՂՑԱՆ ԿԱՂԱՄԱՐՈՎ Բաղադրությունը Կաղամար (ձուկ)՝ մոտ 1կգ, 1 գլուխ սոխ (փոքր), 1 հատ ձու, 3-4 ճաշի գդալ մայոնեզ, աղ՝ ըստ ճաշակի, ձիթապտուղ՝ զարդարելու համար:
Պատրաստման եղանակը Ձկները լվալ, հեռացնել փորոտիքը և քորդան: Դանակով մաքրել կաշին, լվալ, ձկները երկարությամբ կիսել, հետո բարակ կտրատել (5 մմ լայնությամբ) և եփել աղ ցանված ջրում՝ 3-4 րոպե: Ձկները հանել (դրանք պետք է մի փոքր "կլորացվեն"), թողնել, որ ջուրը քամվի և դնել ափսեի վրա: Եփված ձուն և սոխը մանր կտրատել և ավելացնել ձկներին: Աղցանը համեմել մայոնեզով, զարդարել ձիթապտուղներով և մատուցել:
Patience is the key element to success. Bill Gates
|
|
| |
armeco-87 | Ամսաթիվ: Երկուշաբթի, 25 Հուն 12, 17:34 | Հաղորդագրություն # 2 |
Գեներալիսիմուս
Խումբ: Օգտվողներ
Գրառումներ: 60
Նվերներ: 4
Վարկանիշ: 0
օֆլայն
| ՇԱՄՊԻՆԻՈՆՈՎ ԱՂՑԱՆ Բաղադրությունը Թարմ շամպիոններ - 250գր., ձեթ - 1Ճ.գ., ձու - 2 հատ, պոմիդոր 1-2 հատ, բաժակ թթվասեր -1 բաժակ, 1-2 ճ.գ. յուղ, 0.5 լիմոնի հյութ, աղ, շաքարավազ, սամիթ, սալաթի տեևրևներ:
Պատրաստման եղանակը Շամպիոնները բարակ կտրատել, տապակել յուղով մինչև եփի, թողնել սառչի: Խնձորները, պոմիդորները, ձուն կտրատել կլոր-կլոր: Բոլորը դասավորել սալաթի տերևներով ափսեի մեջ` համեմունքներով ու թթվասերով խառնելուց հետո: Զարդարել համեմի տերևներով:
---------------------------------------
ԱՂՑԱՆ "ՔՆՔՈՒՇ" Բաղադրությունը Պահածոյացված ձուկ - 240 գ, պահածոյացված անանաս - 160 գ, կանաչ սալաթի տերևներ - 100 գ, եփած, մաքրած ծովախեցգետին - 80 գ, կորիզահանված զեյթուն - 16 հատ, մայոնեզ - 4 ճ. գ, աղն ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը Կանաչ սալաթի տերևները դասավորել ափսեի շուրջը, կենտրոնում լցնել փոքր մասերի կտրատած անանասը, ձուկը և զեյթունը: Աղ անել: Մատուցելուց առաջ աղցանի վրա լցնել մայոնեզ և ձևավորել ծովախեցգետնով:
|
|
| | |
ArmEco | Ամսաթիվ: Շաբաթ, 08 Դեկ 12, 14:35 | Հաղորդագրություն # 4 |
Գեներալիսիմուս
Խումբ: Ադմինիստրատոր
Գրառումներ: 116
Նվերներ: 7
Վարկանիշ: 2
օֆլայն
| ԱՂՑԱՆ ՍՆԿՈՎ և ԿԱՐՄԻՐ ԲԻԲԱՐՈՎ Բաղադրությունը Մարինացված սունկ (շամպինիոն)՝ 1 տուփ (300 մլ), կարմիր քաղցր բիբար՝ 1 հատ, 1 գլուխ սոխ, մաղադանոս, 1/4 բաժակ ձեթ, 2 ճաշի գդալ գինու սպիտակ քացախ, աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը Մարինացված սնկի ջուը թափել: Սոխը մանր կտրտել, տաք ջրի մեջ անցկացնել և ավելացնել սնկերով սալաթամանին: Բիբարի սերմերը հեռացնել, կտրտել բարակ կարճ զուգահեռանիստերի ձևով:'
Մաղադանոսը մանր կտրատել:
Միացնել աղցանի բոլոր բաղադրատարրերը: Պատրաստել սոուսը. Սոուսի բոլոր բաղադրիչները խառնել ամուր փակվող փոքրիկ բանկայի մեջ և մի լավ թափահարել: Լցնել աղցանի վրա և խնամքով խառնել:
|
|
| |
|
|